Mijn naam is Nicole Sillekens, ik ben in de zomer van 1971 geboren in een klein dorpje in Midden Limburg. Na wat omzwervingen woon ik weer in Midden Limburg.

nicole-5

Mijn eigen weg kent (zoals die van iedereen) dalen en pieken, en mijn uitdaging ligt er in om jou of jouw team ook over pieken en dalen te krijgen. Hierbij wil ik jullie ondersteunen, door een tijd met jullie mee te kijken, mee te lopen.

Gesprekken met mensen, omgaan met mensen, werken met mensen, ik krijg er energie van! Graag geef ik deze energie door. Vandaar dat ik met LEVdus gestart ben, om mijn energie te kunnen delen. Mijn doel is om jou, die op zoek is naar de volgende stap, te helpen deze stap te vinden én te bekijken wat je nodig hebt om deze daadwerkelijk te zetten, zodat er een blijvende verandering ontstaat. Dit kan zowel individueel als in teams.

Vanuit Liefde, Lol en Vrijheid (LEVdus) ga ik graag met je mee op je zoektocht. Graag werk ik “out of the box”, en ik nodig je dan ook van harte uit om “buiten de lijntjes” te gaan kleuren. Dit is ook terug te vinden in het logo van LEVdus.

1002531_801317596576937_5559394703061200921_n

Graag zet ik zet mijn jarenlange contacten met mensen in verschillende settingen in bij jouw/jullie zoektocht. Naast praktijkervaring heb ik natuurlijk ook een theoretische achtergrond. Mijn achtergrond bestaat onder andere uit een opleiding tot gedragskundige, managementopleidingen, marketing opleiding, NLP Practitioner en NLP Master Practitioner, de basisopleiding tot cognitief gedragstherapeut van de VGCt en daarnaast ben ik door Gijs Jansen opgeleid tot ACT trainer.

Mijn manier van werken is veelal socratisch, ik help jou/jullie om jouw/julie eigen antwoord te vinden.

 

Naast mijn werk voor LEVdus werk ik met veel plezier als behandelaar in een zorginstelling. Daarnaast ben ik actief als assistent-trainer bij de master NLP opleiding van het Response-instituut. Tot slot ben ik vrijwilliger bij de tukhut van de NKBV.