Mijn naam is Nicole Sillekens, ik ben in de zomer van 1971 geboren in een klein dorpje in Midden Limburg. Na wat omzwervingen door Nederland woon ik weer in Midden Limburg.

Mijn eigen weg kent (zoals die van iedereen) dalen en pieken, en mijn uitdaging ligt er in om jou of jouw team ook over pieken en door dalen te krijgen. Hierbij wil ik jullie ondersteunen, door een tijd met jullie mee te kijken, mee te lopen.

Gesprekken met mensen, omgaan met mensen, werken met mensen, ik krijg er energie van! Graag geef ik deze energie door. Vandaar dat ik met LEVdus gestart ben, om mijn energie te kunnen delen. Mijn doel is om jou, die op zoek is naar de volgende stap, te helpen deze stap te vinden én te bekijken wat je nodig hebt om deze daadwerkelijk te zetten, zodat er een blijvende verandering ontstaat. Dit kan zowel individueel als in teams.

Graag ga ik met je mee op je zoektocht. Ik werk in de regel “out of the box”, en ik nodig je dan ook van harte uit om “buiten de lijntjes” te gaan kleuren. Dit is ook terug te vinden in het logo van LEVdus, dat voor LEVdus ontworpen is door Herbert Hendriks van REDmarketing.

1002531_801317596576937_5559394703061200921_n

Uiteraard gebruik ik mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen in verschillende settingen bij jouw/jullie zoektocht. Naast praktijkervaring heb ik natuurlijk ook een theoretische achtergrond. Mijn achtergrond bestaat onder andere uit een opleiding tot gedragskundige, managementopleidingen, marketing opleiding, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en gecertificeerd IANLP NLP trainer, de basisopleiding tot cognitief gedragstherapeut van de VGCt, opleiding tot Yucel trainer en de opleiding tot ACT trainer (Acceptance and Commitment Therapy). Sinds 2018 ben ik ook geschoold tot EFT trainer (Emotionally Focused Therapy). EFT is een vorm van relatietherapie die uitgaat van hechting en werkt met emoties als ingang om elkaar te begrijpen.

In 2021 heb ik bovenstaande aangevuld en ben ik ook implementatiecoach “positieve gezondheid”, en in 2022 en 2023 met de opleiding tot IEMT advanced practitioner.

Mijn manier van werken is veelal socratisch en oplossingsgericht, ik help jou/jullie om jouw/jullie eigen antwoord te vinden.

Naast mijn werk voor LEVdus werk ik met veel plezier als gedragskundige met en voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Met zeker niet minder plezier werk ik samen met Rob Houben (Differens) en verder werk ik op freelance basis als docent bij AXON leertrajecten waar ik scholing geef op het gebied van hersenletsel. Tot slot ben ik vrijwilliger bij de Tukhut (HerBerg) van de NKBV.