Hieronder volgen enkele reacties over mijn manier van werken.
Graag dank ik hierbij allen voor wat ze geschreven hebben!

Ik heb Nicole ervaren als een aangename, krachtige en degelijke persoonlijkheid.
Die weet waar ze mee bezig is en waar ze over praat.
Als ik vast liep in het leven en ik had een gesprek met haar kreeg ik inzichten, zette ze me terug in mijn kracht en gaf de juiste richting aan die ik kon en mocht bewandelen op mijn levenspad.
Ze liet me door de interventie oefeningen weer in de spiegel kijken zodat ik weer verder kon in mijn groeiproces.
Haar spontaniteit, open en eerlijke blik op het probleem en de wereld waar we in leven gaven mij de kracht om bij mezelf te komen en te blijven, waar ik haar heel dankbaar voor ben.
M.

Ik adviseer regelmatig mensen met Nicole aan de slag te gaan, tot grote tevredenheid van alle partijen. Nicole is zeer gedreven en gepassioneerd, weet waar ze heen wil, heeft een sterk karakter en is met een sprankje humor prettig in de omgang. Belangrijker nog, ze weet de ander mee te krijgen in haar verhaal en nieuwe wegen te wijzen. En dan lieg ik geen woord.
B. Directeur kleine zorginstelling

Nicole heb ik leren kennen als een betrokken, enthousiaste en bevlogen vrouw met humor. Vol van wat zij wil uitdragen stemt zij af op de mens die naast haar staat. Of Nicole nou voor een groep staat of in een één op één contact. Nicole weet goed te brengen wat zij duidelijk wil maken. Door het inzetten van humor op de juiste momenten leert Nicole je net even anders tegen zaken aan te kijken.
Waar Nicole een kei in is: zij ziet overal een positieve kant in. Omdenken is een sterk punt. Ze staat voor iedereen open en is oordeelloos naar ander. Je bent wie je bent!
S.

Bevlogenheid, passie, authenticiteit en een grote dosis humor kenmerken Nicole in haar manier van werken met mensen. Een echte meerwaarde voor wie dan ook die met haar werkt.
M. NLP trainer

Nicole is een zeer betrokken en enthousiaste trainer en coach die met veel humor en creativiteit met jou aan de slag gaat. Met veel respect voor de persoon en deze in zijn/haar waarde latend, houdt ze je een spiegel voor. Zij weet snel door te dringen tot de kern door het stellen van de juiste vragen. Ze daagt je uit je eigen oplossingen te zoeken en heeft legio bagage in huis om je daarbij te ondersteunen. Dit maakt dat de gewenste verandering ook daadwerkelijk tot stand kan komen. Kortom: een vakvrouw en mensen-mens die heel wat los kan maken en daardoor van grote meerwaarde is voor jouw persoonlijke groei.
T.

Ik heb je leren kennen tijdens de Master NLP. Voor mijn gevoel had ik meteen een klik met je. Ik vind je een mooi mens, maar waarom vind ik je nu mooi. Dat heeft te maken met hoe je op me overkomt.
Je bent eerlijk, integer en open, dit ben je niet alleen tijdens oefeningen bij de Master, maar ook bij 1-op-1 gesprekken. Op het moment dat ik vastloop geef je me een richting die je misschien voelt vanuit jezelf maar die je onbevooroordeeld brengt. Je staat open voor overleg en daarnaast ook hartelijk en warm waardoor ik me meteen vertrouwd bij je voelde.
S.

Nicole heb ik leren kennen als assistent in de NLP Master opleiding.
Als ik Nicole ontmoet krijg ik als vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Haar originaliteit, humor en positieve instelling werkt op mij aanstekelijk. In oefeningen ervaar ik haar als serieus en wijs. Ze weet haar compassie, analytisch vermogen, zachtheid met respect in te zetten om mensen te bewegen. Kortom: een vakvrouw.
J.

Tijdens een gesprek met Nicole voel ik mij gezien en gehoord. Ik voel me aanwezig en raak geïnspireerd door haar enthousiasme. Ze weet je heel subtiel uit je comfortzone te halen. Ik voel me dan veilig en dat is voor mij een voorwaarde om open een gesprek in te gaan… Liefdevol en oprecht geïnteresseerd ….
W.

Nicole spiegel ik als het vrolijke kind dat graag samen met anderen speelt, communiceert, luistert, onderneemt en de wereld ontdekt. Daarvoor neemt ze mee een enorme gevoeligheid, inspiratie én doelgerichtheid waarmee ze anderen kan inspireren dit ook te doen. Succes verzekerd!
A.

Dank je Nicole voor de geweldige begeleiding 2 jaar. Wat ben je een mooi mens en een top coach!!! Dankbaar voor jouw bijdrage aan mijn groei.
M.

Nicole is een fijn persoon die een vertrouwelijke sfeer weet te creëren, zich goed inleeft, de juiste vragen stelt en zo snel tot de kern doordringt. Ze kijkt samen met jou naar wat je nodig hebt en hoe je je eigen krachten in kunt zetten om je weer goed te gaan voelen.
H.

Fijne docent, heldere uitleg, bekwaam met veel kennis.

S.

Prima lessen verzorgd door Nicole.

J.

Nicole ken ik als een enthousiast, gedreven en betrokken persoon. Samen hebben we patiënten begeleid en bij vragen kon ik altijd bij haar terecht. Maar ook om te sparren of gewoon voor een gezellige klets. Nicole, je hebt een optimistische kijk en ziet uitdagingen. Mooi is dat!

E.