Contact en informatie

Contact

Wil je contact met me opnemen, om te bespreken wat ik voor je kan betekenen, of omdat je een vraag of opmerking hebt? Fijn! Voel je welkom om dat te doen.

Dit kan via nicole@levdus.nl

Je krijgt binnen twee werkdagen reactie van me.

Vergoeding

Sessies en trainingen worden niet vergoed door je verzekeraar. Vaak wil een werkgever (een deel van) de kosten betalen.

Zijn er problemen rondom betalen, neem dan toch contact met me op. Waarschijnlijk komen we samen tot een oplossing rondom financiën.

KVK nummer: 62735845

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. LEVdus aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.

Deze website bevat links naar andere internetsites die niet onderhouden of gecontroleerd worden door de webmaster of redacteurs van deze website. LEVdus stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van dergelijke sites. Links naar andere websites worden uitsluitend aangeboden als service, en het opnemen van dergelijke links op deze website betekent geenszins dat LEVdus gelinkte sites, webpagina’s, werking en inhoud of enige connectie met de oprichters daarvan, goedkeurt.

Gebruik foto’s

Alle foto’s op deze site zijn eigendom van LEVdus, de foto’s zijn door LEVdus gemaakt.

Voor alle foto’s geldt dat ze niet gebruikt mogen worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming door LEVdus.

© 2024 LEVdus

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑